5 jaar Hamstra&Partners: van pionier tot gespecialiseerd bureau 

Precies 5 jaar geleden ben ik gestart met Hamstra & Partners (H&P). Het begon als zelfstandig pionieren met wat lef en doorzettingsvermogen. En het groeide uit tot een klein gespecialiseerd bureau in organisatie-inrichting en beloning, met een klantenportfolio waar ik trots op ben.

Ons kernteam bestaat inmiddels uit acht personen. Elise van der Mijden is per 1 januari bij ons begonnen als consultant. Hiervoor werkte zij bij de FME. Deze maand is Eline van der Geest gestart, zij heeft een C&B-achtergrond bij USG People en was executive reward-analist bij HayGroup. Zo bouwen we aan een complementair team met een prachtige mix van ervaring en expertise

Vers bloed, nieuw elan – maar de kern van onze dienstverlening blijft gelijk. In nauwe samenwerking met de klant realiseren wij projecten op het snijvlak van organisatie-inrichting, beloning en talentontwikkeling. Daarbij staan wij voor een pragmatische, klantgerichte en innovatieve aanpak met een hoge kwaliteitsstandaard. Dat lef en die onafhankelijkheid van 5 jaar geleden blijven onze grootste kracht.

Onze samenwerking met Mercer heeft een nieuwe dimensie gekregen. Vanaf 1 januari heeft H&P het exclusieve recht om voor Mercer de consultingprojecten in Nederland uit te voeren.
Dat betekent dat wij naast projecten voor onze eigen klanten ook projecten onder het Mercer |H&P-merk uitvoeren. Voor H&P betekent dit een fantastische uitbreiding van de klantenportefeuille en directe toegang tot Mercers database met belonings- en mobilitygegevens. Voortaan kunnen wij bovendien de internationaal erkende functiewaarderingssystematiek van Mercer in onze projecten toepassen.
Wanneer dat toegevoegde waarde biedt, zetten wij consultants van Mercer in op H&P-projecten of participeren wij in de internationale projecten van Mercer.

Met ons team en onze prachtige klanten- en projectenportefeuille dragen wij graag praktisch én theoretisch bij aan de ontwikkeling van het beloningsvak. We nemen actief deel aan het debat over trends en nieuwe ontwikkelingen.

Graag wil ik iedereen met wie wij de afgelopen 5 jaar hebben samengewerkt bedanken voor het vertrouwen. Dat was voor mij en ons team dé stimulans om H&P op de kaart te zetten als More than HR-adviesbureau.

Vol vertrouwen en met een flinke portie nieuwsgierigheid gaan wij de volgende 5 jaar tegemoet.

Tot ziens!

Lianne Hamstra & Partners