Een nieuwe lente een nieuw geluid

Een nieuwe lente een nieuw geluid.

Na Hamstra x Geysen ga ik verder onder de naam Hamstra & Partners.

Hoewel de naam, de huisstijl en de website een ander karakter hebben gekregen verandert er qua dienstverlening niets. Hamstra & Partners blijft zich richten op klanten uit de zakelijke en financiële dienstverlening met vraagstukken rondom organisatie-inrichting en beloning.

Het zorgvuldig gekozen netwerk van consultants wordt wel geleidelijk aan groter. De samenwerking met Annemarie Geysen blijft, en zal plaatsvinden vanuit dit grotere netwerk. Samen met The Talent Lane doet Hamstra & Partners ook adviesopdrachten op het gebied van leiderschapseffectiviteit en teamsamenwerking en geven we workshops adviesvaardigheden aan professionals. Naast de projecten op het gebied van organisatie-inrichting en beloning zorgt dit voor een complete portefeuille van HR gerelateerde vraagstukken. De dienstverlening wordt hierdoor verbreed en onze inspiratie vergroot.

Trends, of het nu gaat om het loskoppelen van beoordeling en beloning, het afschaffen van beoordelingsgesprekken of het ter discussie stellen van variabele beloning, worden door ons graag belicht en bediscussieerd. Zie ook onze recente bijdrage aan het debat over loonoffers.

Als je op zoek bent naar inspiratie of anderzijds van gedachten wilt wisselen over een van bovengenoemde onderwerpen laat het ons weten, kom een keer langs op de Museumlaan in Utrecht of kijk op onze website www.hamstrapartners.nl.

Tot ziens!
Lianne Hamstra & Partners