Toegang tot key players in de beloningsmarkt

Via ons netwerk heeft u toegang tot key players in de beloningsmarkt.

Naast consulting en in house projectmanagement op het gebied van beloningsvraagstukken werft en selecteert BexerHamstra compensation & benefits-professionals voor tijdelijke en permanente posities met een local, regional of global scope.

Key players in reward

Via het uitgebreide netwerk van Lianne Hamstra (o.a. Korn Ferry Hay Group) heeft u toegang tot de key players in de (internationale) beloningsmarkt: een niche binnen de HR-wereld die zich kenmerkt door uiterst complexe materie. In dat netwerk zitten bijvoorbeeld total reward specialisten die ervoor kunnen zorgen dat de salarisronde soepel verloopt of experts die variabele beloningsregelingen in kaart kunnen brengen.

Kennis van belonen, global mobility, HRIS en HR Analytics

BexerHamstra  is het enige consultingbureau in Nederland dat met een interim & search-propositie organisaties aan ‘comp & benners’ verbindt en andersom. Wij onderhouden contact met gerenommeerde professionals en aanstormende talenten. Zij hebben niet alleen grondige kennis van belonen en (de harmonisatie van) arbeidsvoorwaarden, maar ook van aanverwante vakgebieden zoals global mobility, HR Information Systems en HR analytics.

Maatwerkoplossingen op elk niveau

Omdat wij zowel de klant als de beloningsexperts goed kennen, is een juiste match snel gemaakt. Met plezier doorgronden wij de essentie en diversiteit van dit mooie vak en bieden we maatwerkoplossingen. Dat doen we op het niveau van analist, professional/specialist, manager, senior manager/director, en VP en daarboven.

Wij koppelen onze klanten aan reward specialisten die de eigenschappen hebben van een facilitator. Zij:

  • zijn constructief en schakelen eenvoudig tussen strategisch, tactisch en operationeel;
  • staan open voor verandering, voeren uitstekend stakeholder management en werken agile en projectmatig met Excel als grote vriend;
  • dragen bij aan de strategische workforce planning van de toekomst;
  • overzien details en het grote(re) plaatje;
  • kunnen (door- en terug-)rekenen en denken procesmatig;
  • doorzien processen en weten welke gevolgen een beslissing heeft in de keten.

Welke vraag uw organisatie ook heeft, wij leggen graag de puzzel als het gaat om organisaties, mensen en expertise en de manier waarop wij die laatste twee kunnen inzetten. Hetzij via consulting, in house, interim of search, of een combinatie van deze vier. Wij helpen u hoe dan ook met het oplossen van uw probleem.

Contact

Wilt u graag eens sparren over de invulling van c&b-gerelateerde werkzaamheden of projecten? Neem dan hier contact op of mail  lianne.hamstra@bexerhamstra.nl

Comp&Ben Interim