Workforce Metrics Solution

Wij merken dat bij HR-afdelingen steeds meer behoefte is aan harde cijfers over het HR-beleid. Directies stellen vragen als: Hoe verhoudt ons Human Capital zich tot dat van onze concurrenten? Hoe effectief zijn onze werknemers? Waarom zijn onze verloopcijfers zo hoog? Waarom hebben we zoveel externen?

Voor veel HR-professionals is het beantwoorden van deze vragen lastig, want waar haal je deze cijfers vandaan en hoe analyseer je de output het beste? Welke analysemethodes zijn er eigenlijk en hoe maak je de vertaalslag van HR-data naar managementinformatie?

Onze partner Mercer heeft een nieuwe tool ontwikkeld, genaamd Workforce Metrics Solution. Met deze online tool wordt een uitgebreide database met marktdata in huis gehaald om de gegevens van de eigen organisatie te kunnen vergelijken. Deze krachtige tool maakt het mogelijk om met Big Data niet alleen te analyseren, maar ook te benchmarken en te forecasten. Hiermee wordt inzichtelijk op welke onderwerpen winst te behalen is en waar risico’s zitten.

Meer informatie is te vinden op deze one pager over Workforce Metrics Solution. Onze consultants geven graag advies hierover.